Forudbestilling

Menstruationsdisk

Large

249,00 kr.
211,65 kr.

FORUDBESTILLING: Forventet på lager om ca 45 dage.

Vores menstruationsdisk er skabt til at give dig en problemfri og behagelig menstruationsoplevelse. Fremstillet af medicinsk silikone af høj kvalitet, er vores disk designet til at passe perfekt til din krop og sikre maksimal komfort og pålidelighed. Med en 100% vandtæt konstruktion kan du føle dig tryg og beskyttet hele dagen, uanset hvad du laver.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

SMALL: Til dig som er under 25 år eller bløder minimalt.

LARGE: Til dig over 25 år, med almindelig til kraftig blødning. 

Nogle bruger begge størrelser under deres menstruation, hvor de bruger small på de dage hvor de ikke bløder meget og large til de dage hvor de har kraftigere blødning.

Den bløde og fleksible konstruktion gør vores menstruationsdisk nem at indsætte og fjerne, samtidig med at den tilpasser sig din krop for optimal pasform og komfort.

Frie for skadelig kemi, vores disk respekterer din krop og miljøet. Du kan stole på, at vores produkt er sikkert og skånsomt for både dig og planeten.

Brugsanvisning:

  1. Vask dine hænder grundigt med sæbe og vand.
  2. Fold menstruationsdisken på midten.
  3. Indsæt forsigtigt disken i skeden og skub den op, indtil den sidder komfortabelt på plads bag dit bækken.
  4. For at fjerne disken, skal du bruge dine muskler til at presse den nedad, så du kan gribe fat i disken og trække den ud.
  5. Tøm og rengør disken efter behov og gentag processen.

Med vores menstruationsdisk kan du nyde en fri og aktiv livsstil uden bekymringer. Oplev den ultimative komfort og pålidelighed i din menstruationscyklus med vores produkt!

Størrelse
Small Large
1
+
Tilføj til kurv
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare