Kære feminine energi.

Dette univers er skabt med fokus på miljø, bæredygtighed og alt det bedste til dig som kvinde. Women's Place - til dig som ønsker at kunne inddrage så naturlige produkter i din hverdag, som overhovedet muligt. Her er både kvalitet, design, komfort og miljø i fokus.

Her taler vi om alt det som kan være svært og ønsker at have fokus på at skabe et sundt og naturligt forhold til kvindekroppen. Ingen skal skamme sig over hverken menstruation eller bækkenbundsproblemer. Alle skal være sig, i egen frie natur og det vil vi være med til at normalisere. 

Yoni ægget er stærkt undervurderet for os kvinder og er et perfekt alternativ til de almindelige bækkenbunds kugler man kan få på markedet. Desuden skal der fokus på det mest naturlige til vores underliv og derfor har vi også udviklet et smukt og brugbart stofbind til vores kollektion. Se alle vores smukke produkter HER.

Har du et spørgsmål til et af vores produkter er du meget velkommen til at kontakte os.

Women's Place er altså et sted, hvor du kan finde de bedste og mest naturlige produkter til dig som kvinde. Vores produkter bliver både solgt her og hos forskellige forhandlere. Er du forhandler og ønsker at have vores produkter i jeres sortiment, hører vi også gerne fra jer.

"Mit ønske om at normalisere det kvindelige i egen frie natur og at skabe de bedste produkter til dig som ønsker et alternativ, er min drivkraft i at have startet Women's Place" citat Alberthe Jepsen (Stifter og ejer af Women's Place)

Kærligeste hilsner

Women's Place