Tilfredshedsgaranti:

Hos Women's Place samler vi på tilfredse kunder og derfor tilbyder vi 45 dages tilfredshedsgaranti på en enkelt pakke stofbind - har du købt flere, kan du med fordel vente med at tage mere end en pakke i brug, indtil du har prøvet dem. Du kan derfor teste dine bind og hvis de ikke lever op til dine forventninger, kan du få returneret det fulde beløb for en enkelt pakke. Tilfredshedsgarantien er kun gældende ved korrekt brug og vask af stofbindene. Prøveperioden er gældende fra du har modtaget dine bind.

For at gøre brug at tilfredshedsgarantien skal du sende en mail med nedenstående informationerog sende til info@womensplace.dk:

  • Vedhæft et billede af produktet 
  • Vedhæft din faktura
  • Hvad er dit fornavn og efternavn:
  • Indtast dit ordrenummer:
  • Forklar hvorfor du vil gøre brug af tilfredshedsgarantien:
  • Har du nogle forslag til forbedringer på vores stofbind?
  • Andet?

Tak for din tid og fordi du valgte at prøve vores produkt. 

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Er emballagen brudt, kan varen ikke returneres.


Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (info@womensplace.dk) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Returnering:
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Bliver varen ikke afhentet i pakkeboks og dermed sendt retur til pakkeboks, bliver der trukket 29 kr i håndterings og fragt gebyr ved tilbagebetaling af beløb.


 
Varens stand, når du sender den retur
Varens emballage skal være intakt ved returnering.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Alberthe Jepsen

Bakkeager 13, 8700 Horsens 

 Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Reklamationsret:

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Women's Place

Att: Alberthe Jepsen

Bakkeager 13, 8700 Horsens 


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.