En kvinde bruger ca. 3500-3700 almindelige engangsbind og tamponer i en periode på 10 år. Et stofbind har en ca. levealder på 10 år. Det vil sige at med stofbind kan du nøjes med at bruge omkring 15-20 bind i samme periode. Selvfølgelig individuelt alt efter brug, vask og blødning. For ikke at tale om, at du undgår kemi som blemidler, lim og parfume. Mange kvinder døjer med udslet, kløe og irritation efter brug af engangsbind og tamponer, fordi de simpelthen ikke kan tåle den unødvendige kemi mod huden. Med stofbind får du altså det reneste, blødeste og mest holdbare produkt til din menstruation. 

Vores stofbind kommer i fire forskellige størrelser: 20cm (trusseindlæg), 25cm (dagsbind), 30cm (nattebind), 40cm (efterfødselsbind el. nattebind). De fleste kvinder bruger omkring 3-6 trusseindlæg, 9-12 dagsbind og 3-6 nattebind - alt efter hvor meget du ønsker at vaske midt i perioden. Er du i tvivl om stofbind er noget for dig, så prøv vores prøvepakke med tre forskellige størrelser. 

Stofbind fra Women's Place er lavet af 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Du får et bind med 4 lag absorberende bomuld og 1 lag vandtæt PUL belagt stof. Derfor er vores stofbind også ligeså tætte og absorberende som de fleste andre engangsbind.