Alle krystaller har deres helt egen healende egenskab og betydning. Alt efter hvor du er i livet og hvad du har brug for, kan det ændre sig hvilken krystal du føler dig mest tiltrukket af. Læs her, om hvad de krystaller vi sælger har af betydning og energi.

Yoni æg kan her hos Women's Place købes i Ametyst, Rosakvarts, Sort Obsidian, Grøn Aventurin, Karneol og Jade.

Ametyst:
Ametysten virker stærkt beroligende og er rigtig god mod stress og angst tilstande. Den hjælper dig med at give slip på følelser som sorg, tap og afhængighed. God til folk med skiftende arbejdes tider, jetlag og søvnløshed. Den støtter dig i at skabe balance i hele dit system og giver mental klarhed - Ametysten er en virkelig god beroligende sten, som giver en god healende effekt på mange områder. 

Rosakvarts:
Rosakvarts er en kærligheds sten, der afbalancere yin/yang med sin bløde og kærlige energi. Den er i år hundrede blevet brugt som det ultimative kærlighedssymbol og den tiltrækker kun kærlige og blide energier. Den symbolisere ømhed, ro og sensualitet Understøtter dig i at tilgive og give slip, så dit hjerte igen kan åbne sig op og modtage.

Sort Obsidian:
Sort Obsidian er en traume forløsende sten. Den er meget kraftfuld og understøtter din evne til at give slip på stærke/ negative følelser og hændelser i dit liv. Forløsende på traumer og indre blokeringer. Stenen er også god til at hjælpe dig med at grounde dig selv. Det siges at den kan forstærker dine negative energier, så de forløses og forlader kroppen.

Grøn Aventurin:
Grøn Aventurin er en kærligheds og lykke sten. Den er derfor til dig som vil tiltrække dig kærligheden og held/lykke, da den er super effektiv i at forløse følelsesmæssige blokeringer. Den er også god til at heale din selvkærlighed og tiltrækker gode energier. Grøn Aventurin er derfor god til dig som søger mere udvikling og kærlighed i dit liv. Den giver dig uendelige muligheder for at skabe et eventyrs fyldt liv, da stenen er kendt for at give følelsen af, at intet er umuligt.

Karneol:
Karneol hjælper dig på rette vej til at finde livsglæden og giver dig gå-på mod. Hvis du føler at, du er gået lidt i stå, føler dig uinspireret eller trækker dig lidt tilbage, kan karneolen guide dig på rette vej. Den giver dig ro, tryghed og varme. Desuden har den en stærk virkning på at balancere alt hvad der har med underlivet at gøre - også derfor er denne sten perfekt som yoni æg. Har du fertilitets eller menstruations -problemer, er denne sten også til dig. 

Jade:
Et ægte nephrite jade æg i en meget smuk dyb mørk grøn farve. Jade stenen indeholder ro og harmoni. Den er god til at heale seksuelle traumer og blokeringer. Stenen er kraftfuld, men kærlig og beskyttende. 

Akvamarin:
Akvamarin er en healende sten der vækker livsmod og hjælper dig med at se på livet med en positiv energi. Den mindsker stress og giver dig støtte til din indre styrke. Har du tankemylder og føler du dig presset, vil akvamarinen hjælpe dig til indre ro.

Citrin:
Citrinen bærer solens kraft og er en stærk energi krystal. Den hjælper dig til fornyelse og har en opløftende energi. Den arbejder med succes og velstand. Citrinen giver dig viljestyrke og klarhed. Står du overfor en udfordring i livet er citrinen stenen der vil hjælpe dig videre.

Blomster Agat:
Blomster Agat vil hjælpe dig med at blomstre og nå dit fulde potentiale. Agat er blid, nærende og styrkende. Krystallen har fantastiske mønstre som minder om blomster og deraf kommer navnet "Blomster" - denne som påmindelse om at vi hele livet blomstre og udvikler os.